Kiinnostavatko rakennusalan työpaikat?

Jätä hakemus, niin otamme sinuun yhteyttä

Autamme sinua löytämään osaamistasi vastaavaa työtä, olitpa työuraasi aloitteleva tai jo kokenut rakennusalan ammattilainen. Rentserv Yhtiöt Oy on luotettava ja vastuullinen työnantaja, joka yhdistää työpaikat ja työntekijät.

Kauttamme löydät avoimet rakennusalan työpaikat Helsingin seudulla. Tavoitteemme on löytää sinulle koulutustasi ja kokemustasi vastaavaa työtä. Asiakasyrityksemme etsivät jatkuvasti osaavia työntekijöitä erilaisiin LVI-, sähkö- ja rakennusalan töihin lyhyt- ja pidempiaikaisiin työsuhteisiin. Pyrkimyksemme on luoda pitkäaikaisia asiakassuhteita asiakasyrityksiimme ja olemme siinä onnistuneetkin. Samojen henkilöiden osalta pisimmät vuokrausajat ovat nyt sähköasentaja vuodesta 2012 ja kaksi rakennusmiestä vuodesta 2009.

Tarjoamme työtä

  • Sähköasentajille
  • Rakennusmiehille
  • LVI-asentajille

Aloita työnhaku täyttämällä lomake, jossa kerrot itsestäsi ja osaamisestasi. Rakennusalan työpaikat odottavat sinua, joten tartu toimeen!

Onko sinulla kysyttävää? Ota yhteyttä!

Kiinnostuitko? Jätä yhteystietosi, otamme yhteyttä!

Kysy lisää palveluistamme, lähetä esittely itsestäsi ja osaamisesta tai anna palautetta. Palaamme asiaan mahdollisimman pian.