RAKENNUSALAN HENKILÖSTÖVUOKRAUS

Tarvitsetko yritykseesi rakennusalan ammattilaisia?

Henkilöstövuokraus on joustava ratkaisu monenlaisiin henkilöstötarpeisiin. Tarvitsitpa työntekijää päiväksi, viikoksi tai kuukaudeksi, me autamme mielellämme. Rentserv Yhtiöt Oy on rakennusalan henkilöstövuokrauksen ammattilainen Helsingissä. Meillä on yli 15 vuoden kokemus työvoiman vuokrauksesta rakennusalan vaihtuviin tarpeisiin.

Henkilöstöpalveluumme kuuluu

  • Sähköasentajien vuokraus
  • Rakennusmiesten vuokraus
  • Putkiasentajien vuokraus
  • LVI-asentajien vuokraus

Osaavia työntekijöitä nopeasti ja joustavasti

Rakennusalan henkilöstövuokraus mahdollistaa ammattitaitoisten työntekijöiden löytämisen nopeasti, helposti ja kustannustehokkaasti. Saat osaavia tekijöitä yritykseesi juuri silloin kuin tarvitset ilman pitkiä rekrytointiprosesseja. Vahva toimialatuntemus ja pitkä kokemus varmistavat onnistuneet rekrytoinnit monenlaisiin rakennusalan tarpeisiin.

Rakennusalan henkilöstövuokrauksen avulla voit keskittyä omaan ydinliiketoimintaasi. Pitkäaikainen kokemuksemme urakoitsijana ja henkilöstövuokraajaana varmistaa onnistuneet rekrytoinnit, oli kyseessä sitten rakennus-, LVI-, tai sähköalanammattilaisista. Otamme myös vuosittain vastavalmistuneita sähköasentajia oppimaan omiin töihimme ja samalla testaamme heidän soveltuvuuttaan alalle.

Osaavia työntekijöitä nopeasti ja joustavasti Rakennusalan henkilöstövuokraus mahdollistaa ammattitaitoisten työntekijöiden löytämisen nopeasti, helposti ja kustannustehokkaasti. Saat osaavia tekijöitä yritykseesi juuri silloin kuin tarvitset ilman pitkiä rekrytointiprosesseja. Vahva toimialatuntemus ja pitkä kokemus varmistavat onnistuneet rekrytoinnit monenlaisiin rakennusalan tarpeisiin.

Meidän kauttamme voit löytää seuraavan työntekijäsi.
Ota yhteyttä ja kerro tarpeistasi!